7.15.2013

BLOMSTERJENTE I BLÅTT!


Jeg og Hannah har vært ute og luftet “blåjakka”!  Kongeblå er en helt fantastisk farge. Da jeg så et bilde av ei søt lita lita jente i ei blå jakke på Instram (tatt av @mimmissirkus )falt jeg pladask.  Jeg ble nødt til å skaffe en slik til Hannah!  Jeg dro til garnbutikken, handlet tråd (Mandarin medi 5936), og kom også over et hefte; Babystrik på pinde 3 som også ble med hjem.

Jeg har litt dilla på rillestrikk for tida, og valget var derfor lett da jeg i dette hefte fant den fine rillejakka med “mønsterdetaljen” i raglansfellinga! Bestillingen” ble så levert til svigermor.

En snodig del av historien er at jeg oppdagede at @mimmissirkus datter hadde jakke strikket etter akkurat samme oppskrift!  Dette var jeg ikke klar over før etter vår jakken var halv strikket! Det ble et morsomt sammentreff!

Følg meg gjerne på Instagram! Det er en eventyrbok!

Du finner meg som

@morsinehjerter
 
Slik ser oppskrifthefte ut! Det selges i butikker som fører sandnesgarn, eller på her. Hefte inneholder utrolig mange fine oppskrifter. Obs! Opskriftene er på dansk!

4 kommentarer:

 1. Oppskriftsheftet der er laget av gull! Så fin jente! Tusen takk for kred.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Tina! Dumt du åpner butikken din i agust og ikke juli! For da skulle jeg tatt turen innom og sitt ! Skal du ha nettbutikk også?

   Slett
 2. Så nydelig jakke! Du må ha verdens beste svigermor? =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Min Lille Skatt! Hun er verdens beste!:) utrolig gøy at hun er så glad i å strikke til dem!

   Slett