12.25.2013

Ei fornøyd jente i vintage julekjole og rød "julelue"


Julekvelden er over for denne gang! Nissen kom i år også, og barna har fremdeles god tro på den! De er fornøyde og har fått veldig mye fint! Hannah har oppgradert dukke beholdningen sin, og Jonas lego og tog bane utstyret. I dag sitter Jonas og bygger, mens Hannah ler i fryd hver gang dukka tisser på potten!

Vi lot dem pakke opp gavene i fem tiden, slik at de fikk tid til å prøve det nye før leggetid. Pinnekjøtt er vår tradisjon her på Vestlandet og den gode middagen ble nytt mens ungene sov søtt!

For min del ble årets julegave en stor overraskelse, en tur til Paris! Vi reiser i starten av mai, noe som må være en perfekt tid å reise dit på! "Barneklærs - Mekka" her kommer jeg!


Den heldige vinneren av 600 kr ble Marit! Gratulerer så mye til deg og takk til alle andre som deltok! Skal se at det blir flere muligheter til å vinne i det nye året!


På seg har Hannah en ny favoritt kjole. Den er en 60 talls kjole med akkurat rett lengde! Jakken i ull er fra FUB og kan kjøpes hos Markusog Molly. Juleskoene eller "danseskoene" som Hannah kaller dem er fra La Coqueta. Til slutt: årets hjemmestrikkede "jule lue". Den er strikket etter kyse oppskriften i Den store guttestrikkeboka. Jeg tok utgangspunkt i den minste oppskriften og strikket rillestrikk med dobbel tråd på pinne 3,5. Den ble litt stor og vil nok derfor kunne være "juleluen" til neste år også!
Ønsker alle God Jul!





2 kommentarer:

  1. Nydelig julejente! Ønsker dere en fortsatt fin romjul!

    SvarSlett
  2. Fine Hannah t tante :) har nok sett litt på Fantorangen hu o ;) han har røde dansesko :)

    SvarSlett