12.01.2013

Jul med strutteskjørt og dansesko


Det er første desember!

Første luke i adventskalenderen er åpnet(vi har Haribo i år), men huset er ikke pyntet. For så langt har jeg ikke kommet enda!

Jeg tenker å vise frem noen juleantrekk frem mot jul! Ta en titt i skapet og se hva du har fra før av. Ofte er det ikke mye som skal til for å gi litt fest og jule preg!

Det skal ikke mere enn en sløyfe til før antrekket er litt mere pyntet. For den som ønsker det mer minimalistisk tar en enten sløyfa i håret, eller dropper den helt. Min løsning er å sette den i knapphullet på cardiganen, siden snuppa fremdeles nekter å ha noe i håret. Søyfen er kjøpt hos Søstrene Grene.

På seg har Hannah nye røde dansesko og knestrømper fra La Coqueta. Disse er bare helt fantastiske. De er kanskje en anelse for store (tror jeg er mester i å kjøpe for store sko til henne). Heldigvis har de en solid rem og med et hull til, vil de sitte som støpt!

Den fine strikkejakken er fra FUB og er kjøpt hos Markus og Molly. Skjørtet er fra Memini, og vises også i dette innlegget. Dette finnes kun fra str 98, men er litt lite i str og kan derfor vokses med. Ett ekte prinsesse skjørt, for ei lita jente som er svært interesserte i disse finkledde damene. Hun sitter i skrivende stund og limer på glitrende klistremerker av sorten.

2 kommentarer:

 1. Så herlige bilder,ein fryd å følge deg:)inspirerende!
  Fin kveld til deg:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk søte deg! Den er nå så fin bloggen din også! Skulle ønske jeg hadde det så flott her hjemme! :) Klem

   Slett