12.10.2013

Julegave tips til en liten gutt eller jente


Hannah har vært syk de siste dagene og satt en stopper for blogg virksomheten. Hun kan være en liten diva når hun er syk. Det er vanskelig for et mammahjerte å ikke følge etter dette, stakkars liten! Heldigvis virker hun bedre i dag og vil få med seg noen dager med lucia øvelse før fredagen.

Jonas som husker hva julen innebærer gleder seg!
Jeg har spurt han noen ganger hva han ønsket seg til jul.Og da kommer det som regel de sammen svarene. "Hummm .. Lego politistasjon, Lego sykehus, politibiler, brannbiler og,.. sa jeg Lego politistasjon". Han har stor interesse for Lego, men det begrenser seg også hvor mye av sorten en 4 åring skal få. Jeg synes det kan være greit å variere litt.

Et godt tips er for til en fin gave er sjørøver kofferten vist under! Denne inneholder et sjørøver sjal, gullpenger i tre med pose, sjørøver kart og et lite tre sverd. Det finnes også en koffert med Doktor utstyr. De koster 149 kr stk. og er å få kjøpt hos Kremmerhuset. Jonas fikk denne da han fylte fire år.

På bildene har Jonas på seg lue fra Memini, Offwhite woolba trøye, strikke tcardigan fra Etsy og ull leggings fra Memini.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar