1.31.2014

Pastasalat med Mango

Det har vært ei syk uke for den minste i familien. Vi prøver så godt vi kan med å veksle på hvem som er hjemme. Jeg har derfor hatt noen dager sammen med lille H.
 
En stor utfordring når Hannah er syk, er at hun slutter å spise. Jeg prøver så godt jeg kan å friste med noe som kan passe, men til stadighet er det like mye på tallerken som ved starten av måltidet.
 
Selv spiser jeg mye salat for tiden, og har fått litt dilla på pastasalat med Mango. Jeg skærer da mangoen i tynne skiver og den gir en forfriskende smak til salaten!
 
I salaten bruker jeg Ruccola, Oliven, Paprika, Agurk, Pasta, Smårettskinke og Mango. På toppen tar jeg litt Sweet Chili, samt ørlite dressing alà parydressing/rømmedressing. Det er en lunch å anbefale
 
Dagene kan gå noe sakte når man ikke kan gå ut. Det gjelder da å ha god fantasi til å finne på noe. Pusslespill og tegnesaker kommer godt med. Typisk nok får snuppa lov til litt vell mye disse dagene. Som for eksempel å leke i mammas vindu.
 
På seg har Hannah sort Hjemmestrikket rillejakke, gul strikket shorts og hvit strømpebukse med ribber. Den nye hvite blusen er fra Zara og lakkskoene fra H&M
 
 

 

2 kommentarer: