8.01.2013

I kaptein Sabeltanns rike!

 
Vi startet ferien vår i Kristiansand og hadde to dager i dyreparken! Med en gutt på snart 4 år, var det ikke tvil om hva som er hovedattraksjonen i parken! Her er det Kaptein sabeltann og Hiv og Hoi for alle penga!

Lillesøster er like stor fan og har allerede en favoritt episode i Abrahavn serien som de har sendt på NRK super. Hun er også veldig glad i å ta på seg storebrors Sabeltann kostyme som han fikk til jul i fjord.

Det var derfor to spente unger da de skulle ombord i sjørøverskuta å seile en tur på "Grashavet" som det heter. Vi valgte å ta skuten til Greven av Gral siden den hadde minst kø, og jammen fikk vi nesten skuta for oss selv.

Det var både begeistring, men også tårer i løpet av turen. Kanon duellen mellom skutene ble litt i meste laget for begge to, selv om storebror prøvde så godt han kunne å passe på! Vel i land var de allikevel veldig fornøyde med seilaset!

Turen gikk så videre til selveste kaptein Sabeltanns skattkammer slik at Jonas kunne gi han smokkene sine! Dette hadde vi snakket mye om i forkant og den store gutten min var klar han. Han gav fra seg en og en tutt, mens lillesøster sto storøyd og så på! Som premie fikk han Langemanns kostyme. Han tok det på med en gang og trådde rett inn i rollen. Resten av dagen gikk han rundt og speidet etter en Kaptein Sabeltann å leke med.

På seg hadde Jonas den fineste petrol fargede cardigan jakken fra FUB, hvit singlet fra Lindex, Rose lille hatt, Brunt skjerf fra ebay, Beige shorts og de superfine sandalene. Begge de sistnevnte er kjøpt av den snilleste bestemor da hun var på Kreta.

Hannah hadde på seg Strikkejakke med hullmønster (oppskrift fra ett eldre strikke hefte), bloomers fra MeMini, bluse fra Etsy og som storebror, fine Kretasandaler.
 4 kommentarer:

 1. Hei :-) vi kom hjem fra en flott tur til Kristiansand i går . Bodde i Abra havn og var på sabeltann showet . En flott tur for gutta mine som er 3,5 og 8 år :-) Ser ut som dere også har hatt en kjempefin tur !
  Må bare si jeg syns du er fantastisk flink til å kle opp barna dine og det er en glede å følge bloggen din :-) Ha en fin fin søndag :-)

  SvarSlett
 2. Hei Margrethe Aasheim. Det må være en opplevelse for ungene å bo u Abra havn. Tror vi må gjøre det neste gang. Tusen takk for fine ord! Veldig hyggelig at du vil følge bloggen!:)

  SvarSlett
 3. Hei :-) kjekt å lese bloggen til andre barnekle intresserte også. Nydelige barn :-) har du linken til drr du kjøpte skjerfet? :-)
  mvh Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica! Jeg kjøpte skjerfet her http://www.ebay.co.uk/itm/UK-SELLER-BANDANA-HEAD-SCARF-NECK-SCARF-SCARVES-PAISLEY-MANY-COLOURS-/140741708055?pt=UK_Scarves&var=&hash=item667592182b
   Det er i voksen str, så jeg klipper det over på miden og syr en søm over! :)

   Slett