6.13.2014

Borte bra, hjemme best!

Jeg har hatt ei travel uke. Tirsdagen var en lang reise dag, vi var sent hjemme og det bar rett på jobb neste morgen. Etter 14 dager borte fra jobb var det en god haug på kontoret å hente inn kontrollen på.

Like stor var haugen med klesvask som ventet på meg hjemme. Først i dag, 2 dager etter føler jeg at vi kan begynne å kalle oss pakket ut.

Det er alltid like godt å komme hjem. 10 dager borte er akkurat passe for to små, som lengtet tilbake til venner. Mor Silje kunne nok godt ha blitt i sydenland litt til, det er godt at vi har ferie til gode.

Vi ferierte i Alicante området og en av dagene tok vi turen til en av de mange middelalderborgene der nede.

På seg har Jonas den nydelige Kristian shirt fraMemini. Jeg er forelsket i denne skjorten. Du får Memini klær på salg til 30 % her. Buksa er fra Alba baby og skoene fra Converse.


Hannah har på seg vintage bluse, aqua bloomer fra Bonton, hvit solhatt fra Etsy, blondesokker fra Zara og søte sko fra Little Mary


  
3 kommentarer:

  1. Så fine i tøyet og sprekt fargevalg på lillemor. Det var bare super flott :-) Takk for tips på søte mary sko, sånne skal jenta mi få. Super nå som sommeren nærmer seg :-) Ønsker dere en videre flott sommer ;-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Siri. Vi er veldig fornøyd med skoene. En flott sommer til deg og din! :)

    SvarSlett
  3. Så fine! En litt lignende skjorte i bomull/lin selges i mindre str på HM.

    SvarSlett