6.17.2014

Sommerbryllup i strikket finstas

For vel en uke siden var vi med å feiret min brors sommerbryllup i Spania.

Legger man et bryllup til i Spania i juni, er en sikkret fint vær. Og med et reisefølge på over 40 med et aldersspenn fra 1 til 85 år, var det klart for et av sommeren store høydepunkt.

Brudeparet var nydelige, de gikk rundt med et stort smil hele dagen og vi ble disket opp med nydelig vin og fantastisk spansk tapas. Det ble en festdag vi sent vil glemme.

Jeg hadde lenge fundert over hva jeg skulle ha på barna. Da jeg fikk for meg synet av Hannah i dansekjole med turkis bleiebukse fra Bonton og blomster i håret ble valget lett. Da var det bare å fri til svigermor om et nytt strikkeprosjektet. Heldigvis tar hun dem med et smil og i tillegg til kjolen strikket hun også den nydelige matrostrøyen til Jonas.

Dansekjolen er strikket i farge lin fra MandarinPetit. Jonas sin t skjorten er strikket etter mønster i strikk til smårollinger i garnet PT Petunia fra Rauma garn. Kragen er inspirert av en gammel oppskrift med egen vri fra svigermor. Den er strikket i grått Mandarin Medi.


Tilbehøret: Jonas har shorts fra Zara, sandaler fra Arauto Rap, knestrømper kjøpt i Spania og lue fra Rose lille. Hannah har sko fra LittleMarry, blondesokker fra Zara og blomster krans laget av meg.

3 kommentarer:

  1. Åhh, sikke nogle dejlige billeder. Hvor er det noget fint strik. Er glad for at have fundet din blog og glæder mig til at følge med her:-) -Ingrid

    SvarSlett
  2. Helt fantastisk!! Elsker klærne og strikken ���� og så lurt med sånn krage man kan ta av! Fikk nesten lyst å hive meg i strikking av tskjorte, hehe, og en krage, men det aner jeg ikke hvordan man gjør �� har du noe oppskrift på den eller?! Hvordan er forresten de sandalene i størrelser?? Veldig vanskelig å bestille på nett når det ikke står cm mål �� bestilte angulus som var for stor, så vil liksom ha et par som passer nå ��

    SvarSlett
  3. Hvordan farge/nummer er tskjorten strikket i? =)

    SvarSlett