2.28.2014

Strikkejakken som passer både jente og gutt


Lene Holme Samsøe har 3 strikke hefter fulle av nydelige skatter til de små. Blant dem er denne rilletrøyen som i mine øye er helt perfekt. Jeg får rett og lett ikke nok av disse jakkene. Det har rukket å bli tre av dem, og du skal ikke se bort i fra at det kommer flere!

Jakken på bildene er strikket av Dale Baby ull farge 5711  . Jeg har også brukt samme farge i hekle teppe jeg lagde til mitt lille tantebarn da han ble født for ett år siden.

Blusen til Hannah er fra Marmar Copenhagen og er fjorårets versjon. Årets variant er noe dusere i fargene men er like fin! Du kan finne den hos Min Lille Skatt her.

Shortsen er den ene og samme "brun shortsen" som stadig dukker opp her i bloggen. Denne er strikket i nøstebarn sitt Ull/silke garn. Skoene og knestrømpene er fra Lacoqueta kids. De har forøvrig akkurat lagt ut vårnyhetene i nettbutikken.


 


Bildene er deilige og varme og jeg får et lengt mot sommeren.

Vi har klar å komme inn i de daglige rutinene igjen etter ferien. Ukene flyr og det blir lysere og lysere for hver morgen. Jeg trøster meg til å det nå kun er en måned igjen av inne sesongen.

Godt er det med enda en fredag. Målet for helgen er å ferdigstille et langt prosjekt, samt gjerne begynne på et eller to nye.

Ønsker alle en fin helg!

4 kommentarer:

 1. Nydelig! Jeg er snart ferdig med rillejakka i sort, lurer på om det ikke var hos deg jeg fikk inspirasjonen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Vigdis! Den sorte jakken ligger i skapet vårt ja! Er svært så fornøyd med den!!:)

   Slett
 2. Nydelig jakke du har strikket. Liker så godt enkle og klassiske plagg. Dette var en ny blogg for meg, men du verden så flott en blogg. Denne må jeg helt klart følge videre. Så utrolig mye fint og inspirerende det var her inne. Du tar utrolig flotte bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord Hanne! Klassiske plagg er de beste!:) kjekt du vil følge bloggen!!

   Slett