3.16.2014

En strikkelue = mange muligheter


Nok en travel helg! Det er travelt med to små for tida. Den ene trasser om alt, mens den andre kjemper om oppmerksomheten på gunn av den første trasser.  Vi er utålmodige og lengter seriøst mot vår og utetid!
Som en avkobling har jeg hatt litt strikkdilla den siste tiden. Når man bruker litt tid med pinnene, vokser ikke bare garderoben, men også selvtilliten! Endelig får jeg det litt bedre til!
Det blir derfor mange nye strikkeprosjekter fremover.
Luer er noe jeg ikke får nok av. Den frisker opp antrekkene og er prikken over i'en. Her på Vestlandet er den også et svært så nødvendig tilbehør, siden det alltid blåser ute.

Det finnes en rekke fine oppskrifter på kyser, men mange av dem stopper på str. 18 mnd. Jeg gir ikke opp så lett og prøver meg frem for å få dem til å bli større. Finner jeg fin oppskrift som passe, ja, da kan jeg heller lag mange varianter  av den.

Under ser du kysa fra Den store guttestrikkeboka. Den er strikket med gul Lille Lerke fra Dalegarn. Denne gang droppet jeg rille overgangene som lager firkantmønster på originalen, og holdt meg til to rett og to vrange. Kjolen fra Bobo Choses er en av Hannahs nyeste og en av favorittene sammen med noen av bloomerene i kolleksjonen. 
Jonas har også fått ny lue i ull/bomull. Denne lua som også er fra Den store Guttestrikkeboka. Vi har nå to av dem. To kan fort bli fire eller fem, for med litt variasjon i farge og strikk, blir det en ny lue for hver gang!
Jonas har på seg strikkejakken fra As we Grow, nye Jeans fraAlba baby og ribbetrøye fra MarMar
 


Grønn og brun er noen av mine favorittfarger til Jonas. Under til høyre får du en lite sniktitt på noen andre nye saker fra Min Lille Skatt

3 kommentarer:

 1. Hei igjen :)
  Nå har jeg lest scrollet meg igjennom flere innlegg her på bloggen din. Så utrolig vakre og inspirerende bilder du legger ut!!! Imponert!!!

  Jeg drister meg til å spørre om en ting til (det var jeg som spurte om Mary Jane skoene fra LaCoqueta), hvor er osskriften på denne strikkejakken i dette innlegget: "fredag 28. februar 2014
  Strikkejakken som passer både jente og gutt" hentet fra?
  En sånn jakke fikk jeg lyst til å strikke til Røverdatter. Jeg er akkurat ferdig med Petrakjolen og har lyst til å strikke en jakke.

  Ha en fin kveld

  Mvh Anita Olausen

  SvarSlett
 2. Så delikate farger på de øverste bildene! (og resten og forsåvidt :)) Kjempefin den gule lua, tror jeg må lage noe sånt selv! Helt enig, luer får man aldri nok av :)

  SvarSlett