3.20.2014

Søte små matroser fra Memini

Nok en gang har jeg gleden av å vise frem fine klær fra Memini. Denne sommenen er kolleksjonen inspirert av det maritimet. Bilderne er hentet fra Meminis ss14 katalog. Der er det flust av små og litt større matroser i marine eller pasteller.

Hvem smelter vel ikke for dette. Det er ikke uten grunn at Memini er en av mine store favoritter!


Matrosdressen er en klassiker og går skjeldent av moten. Alikevel er den i vinden som aldri før. Denne sommeren kan man finne disse fine kragene i alle slags varianter.
 
Hannah har allerede en strikket matrosgenser fra Den Store Guttestrikkboka
  

Vil man heller ha en lite matros i pastell, finnes det også litt av hvert å velge mellom. Om det blir kjole med seilbåter eller drakten med bluse og kneppeshort er like fin i rosa som blå!Den gule kåpen er inspirert av en Kristine Vikse selv hadde som barn. Den ligner litt på Hannahs vintagekåpe som vi brukte mye i fjor. En gul jakke passer like godt sammen med søte prikker som en beige, hvit eller turkis strikkelue. Det frister absolutt med en fornyelse her!

Prikketoppen, bloomeren og sjalet under er til å spise opp! Vi vil ha!
Til gutten: Litt inspirasjon under i rødt og blått. Skjorta og shortsen er tidløse og kan brukes til en hver anledning. Det rødrutete tørkleet er et perfekt strikke tilbehør og absolutt må ha
.

 

Til slutt den store punktum finale; Romperen!
På bildene under ser du Hannah i fjorårets versjon. Romperen er et plagg Memini stadig fornyer i like fine former. Jeg gleder meg like mye over dem for hver gang.


Du finner et stort utvalg av klær fra Memini hos Min Lille Skatt, Markus og Molly eller Memini shop!2 kommentarer:

  1. Jeg elsker matrosklærne fra Memini. Har kjøpt matroscardigan til lillemann. Tenker at det er et plagg lillesøster som er på vei også kan bruke senere. Nå gjenstår det bare å strikke en shorts til cardiganen så er 17.mai-antrekket i boks. Har aldri strikket noe annet en enkle ting rett fram og tilbake så må si jeg er litt spent...

    SvarSlett
    Svar
    1. Gøy at du setter i gang med strikkinga nullfiresyvnl! Den matrosjakken er virkelig søt og et svært godt kjøp! Kan tenke meg at det blir fine unger til 17 mai!!

      Slett