5.26.2013

prinsessen på erten

 
Noen ganger må man bare utnytte øyeblikket...
 
Når ei lita jente får tenner kan det være slitsomt for både store og små. Jeg fikk bittert erfare dette i natt med skriking mellom fire og seks. Det er sånt å ha små barn. Det verste er at jeg har blitt vant med disse våkenettene etter hvert. Det å føle at jeg går rundt som en Zombi er en kjent sak. Det er perioder jeg ikke ser annet enn ringene under øynene når jeg ser meg i speilet. På en dag som denne har de fått en ekstra nyanse av lilla. Jeg får håpe på sol og solbrillevær!


Hannah har vært litt slakk og hatt litt feber de siste dagene. Hun sovnet derfor før jeg hadde lagt henne i vogna i går. Da den søte buksedressen (fra Lindex) allerede var på, fant jeg ut at dette skulle jeg utnytte sjansen til å knipse noen fine bilder. For noen bilder det ble!!!!  Våkenatt og sutring blir fort glemt når jeg får slike blinkskudd.På jobb i går kveld fikk jeg en stor overraskelse da jeg oppdaget at jeg hadde fri i dag. Jeg jobbet andre pinsedag og på grunn av regler om 2 røde dager på rad, har jeg søndagsfri uten at jeg var klar over det. Det kunne ikke passet bedre etter en dårlig natt.

 
 
Siden verden snilleste bestemor har hatt Jonas på overnatting, slapp han unna nattens uro. Det er godt at en av oss er opplagt. Dagen i dag skal utnyttes godt. En tur ute i det blå er oppfriskende når man er trøtt!  Kvalitetstid sammen med mine gode gull er det beste jeg vet!
 
Kanskje jeg til og med kan få knipset noen fine bilder ute i det fri.
 

2 kommentarer:

  1. Takk for det! Det blir nok et bilde og to på veggen her hjemme av disse!:)

    SvarSlett