6.28.2014

Den gule strikkesløyfa

Da vi var i Spania, hadde vi en dagstur til Alicante by. Dette var en flott storby som jeg gjerne hadde sitt mere av. I gamlebyen var det pyntet opp til middelalder festival. Vi fikk følelsen av å gå inn i et eventyr da vi gikk igjennom gatene. Dessverre er dette en av bildeseriene jeg har mistet. Mitt tips i dag; husk å lagre feriebildene på en ekstern harddisk. Jeg hadde mine lagret i to program, pluss Icloud og allikevel sitter jeg her og er trist for at over halvparten forsvant.

Heldigvis ble det noen få tilbake av ei lita lur jente som gjemmer seg gatelangs i Alicante by. Byen var svært så barnevennlig med små lekeplasser over alt.  Dette er en by jeg gjerne utforsker igjen.


Hannah hadde på seg stripet forklekjole og gule strømper kjøpt i paris. Strikket shorts i grå ull/bomull, gul sløyfe fra Ministrikk og sko fra LittleMary2 kommentarer:

 1. Så fin lita jenta i så nydelige klær :) Ikke minst kjempe fine bilder.

  Skrev til deg for noen måneder siden også om den fineste strikka shortsen på disse bildene som
  jeg så gjerne kunne tenkt meg å strikket til min lille tulle også.
  Da nevnte du at du kunne sende oppskrift på mail om jeg la igjen epost adressen min, men jeg
  hørte ikke noe mer ;) Forstår veldig godt hvis det gikk i glemmeboken i en travel hverdag.
  Legger igjen eposten min igjen om du fortsatt har mulighet til å dele strikkeoppskriften :)
  marie.godt80@gmail.com

  Ønsker deg en fortsatt god sommer!!!
  Mvh Marie

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Marie. Beklager sent svar.Jeg jobber med å lage om oppskriften fra gammelt til str fra 0 -2 år. Ikke så lenge til den vil være tilgjengelig!:)takk for fineord!

   Slett