3.26.2013

Solgul!

I dag var det endelig litt mindre vind, og noe mildere ute! 
Vi tok vogna frem og gikk til barnehagen med storebror. Deretter gikk turen til lekeplassen. Hannah storkoste seg i sandkassen, mens jeg satt ved siden av og nøt sola. En god økt ute, gav en strålende fornøyd jente!
 
 Jeg tenkte jeg skulle skrive noen innlegg om Vårens pasteller. Pastell er lyse, duse fargetoner som er å se over alt. Vi blir påvirket uten at vi merker det. Jeg vil ha lys, jeg vil ha sommer, og disse lyse fargene gjør noe med stemningen og humøret.
 

Derfor lar jeg påsken inspirere meg og starter med gul!
Det første klesplagget jeg kan huske at jeg hadde på meg var gult. Vi var på ferie på Mallorca da jeg var 4 år og jeg hadde på en gul hekklet jakke.
Her er Hannah i sin søte gule Memini jakke. Denne, som vi er veldig fornøyd med, er enkel å matche mye med! Under har hun en buksedrakt fra H&M.
Jeg husker at jeg leste en artikkel i KK i oktober en gang, at nesten alle vårens kolleksjoner inneholdt noe gult. De oppfordret allerede da å begynne å sammle. Lurer du på hvor du kan få fatt i noe, henger jeg på litt inspirasjon her

Til lillesøster:
 
 
barneklær gul
 
 
 
 
Til storebror:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Så flink du er å sette sammen klær. GLAD jeg fant denne bloggen, flott inspirasjon :-) Skal definitivt følge den videre :))
  God påske

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å lage en facebook side hvor du kan følge bloggen
   http://www.facebook.com/#!/silje.helen.56?fref=st

   Slett
 2. Kjempe fin blogg! Flotte kombinasjoner. Har du en mail adresse jeg kan nå deg på? :) Ha en riktig fin påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Email; s82halleraker@gmail.com
   God påske til deg og!

   Slett