5.14.2013

Drømmen om ei strikket kyseSkulle ønske jeg var
 en strikkemaskin!
 
Det finnes så mange fine luer til de små, men ikke alle er egnet til den kalde vestlandsvinden. Sommertid går det derfor an. Det er mildere og luene trenger ikke å være supertette rundt ørene lenger.  Vi ønsker oss derfor en ny kyse. Den lilla som vist under, var et samarbeidsprosjekt mellom meg og svigermor i fjor. Den ble brukt veldig mye og fasongen er perfekt til Hannahs ansiktsform.
 

Jeg skulle ønske at jeg var superflink med strikkepinnene. Jeg misunner de som strikker avslappet og i en fei. For meg blir det stive skuldre og liten tålmodighet over at resultatet lar vente på seg. Det er så mange fine oppskrifter å få tak i. Ti og med Hannah smiler når hun titter i strikkeoppskriftene.Det finnes en himmel på jord/internett for de som er glad i strikkeklær! Siden heter ravelry.com. Her er noen av oppskriftene gratis og noen krever en liten sum for den. Utfordringen er å oversette oppskriftene og tar du den har du mye fint å velge i.  Da jeg var gravid med Hannah, satt jeg og drømte meg bort i disse sidene. Her er det så mye fint at jeg får vondt i magen! Det er godt at "vindushopping ikke har noen begrensninger". Jeg legger ved noen av mine favoritt kyser fra ravelry . Det engelske ordet for kyse er Bonnet, om du vil søke det opp. Jeg prøver å legge med linken til hver enkel oppskrift, men er usikker på om du må logge på for å se dem. Det er gratis å bli bruker.

 
Det er bare å finne frem pinnene!
 

2 kommentarer:

  1. Så utrolig mye fint- takk for tips!
    Jeg ELSKER hjemmestrikket! <3
    Må dessverre også ønske meg fra mamma siden kontorskuldrene mine får senebetennelse bare av å se på et par strikkepinner =)

    SvarSlett
  2. Ja, det er jo svigermor som er spesialisten her! Tenker jeg skal prøve meg på en selv og! :)

    SvarSlett