11.03.2013

Neste ukes høydepunkt


På lørdag 9/11 er det fire år siden livet vårt tok et vendepunkt, og vi ble foreldre til verdens beste baby! Det har vært ei spennende og lærerik reise og han har utviklet seg til en herlig liten gutt.

Han har gledet seg slik til fødselsdagen sin og nå som den endelig nærmer seg, er han i fyr og flamme. Han ønsker seg alt han kan peke på og skal ha kaker i allslags farger og fasonger.

Det blir mange forberedelser og en travel kommende uke. Planen er å ha barneselskap lørdagen og familieselskap søndagen. Enkelt er mitt motto! Så får vi se hvor mange kaker bursdagsgutten får.

Jonas har på seg hjemmesydd bukse i ull. Den fine genseren er fra Gro Company og kan kjøpes hos Min lille Skatt. Strikkejakken har jeg vist før (mønsterher). Jeg elsker den jakka og det er så bra at den vil passe i lang tid fremover. Hatten ble kjøpt i Stokholm og skjerfet er strikket av min svigermor. 
 

 

2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg er helt ny inn her på bloggen din, og fy søren for en oppdagelse. Her var det jammen meg nye flott inspirasjon. Jeg er en ivrig strikker og elsker å se strikkaklær i andre garn og farger enn de som er i oppskriftene. Plutselig ser man på plagget med helt nye øyne. Jeg fant ikke det innlegget du hadde hatt tidligere om denne jakka. Kan jeg spørre hvilket garn du har brukt? Den var nydelig!

    SvarSlett
  2. Hei. Så gøy at du liker bloggen! Takk for fine ord! Jakken er strikket i lys grå alpakka! Det andre innlegget var helt tilbake i mai. http://morsinehjerter.blogspot.no/2013/05/en-lite-gutt-med-hatt-jeg-deler-atter.html

    SvarSlett