11.05.2013

Hvordan "bluse opp" jente antrekket


Ei lita jente kledd opp til barneselskap og feiring sin lille venninnes 2 års dag. Tatt på fersken i å stjele et av brorens godteri, fra "knask eller knep" turen Halloween.

Det ble ikke selskap kjole på denne gangen heller. Jeg som har hele tiden har som mål å bruke flere kjoler på lillemor, men alltid ender opp med noe annet. Hovedproblemet er at jeg ikke finner de kjolene jeg ser for meg.

Heldigvis holder svigermor på med noen søte strikkekjoler. Vi nærmer oss slutten av året og høysesongen for fest klær. Da bør jeg benytte anledning til oppgradere kjole beholdningen vår.

Men hvem trenger egentlig en fin kjole når en har verdens fineste Cesarromper fra MeMini! Og det med en fin fin bluse under! Sort, hvitt og kamel, det blir det perfekte antrekket spør du meg!

Blusen er fra min favoritt Etsy butikk, Os estornihnos , som har kommet med noen nye varer. Der i blant disse nydelige blusene uten blonder på kragen denne gangen. Om du ikke har profil på Etsy, selger de også en lignende bluse hos H&M. Alle små jenter trenger å bli "bluset opp" til jul!

 
 
 


2 kommentarer:

  1. Har bestilt den blusen i blå til Håkon min for en ukes tid siden. Gleder meg veldig til den kommer! Og cæsar rumper er en av mine absolutte favoritter:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy at du kjøper en slik bluse til en gutt Malin! Han blir nok supersøt! :)

      Slett