12.30.2013

Nydelig strikk fra deilige Danmark


Danskene er flinke når det gjelder barneklær! Det samme gjelder garn og strikkeoppskrifter, samt butikker som selger håndstrikkede klær!

Tar en en tur innom butikken Asta & Alfred  får en enda en grunn til å mislike tollgrensen i Norge. Denne herligheten av en nettbutikk har både egen produserte strikkeklær, samtidig som de selger godsaker fra andre kjente varemerker. Jeg kan for eksempel nevne nydelige sko fra Easy Peasy og Petit Nord.

Det som er unikt med denne butikken er at alle strikkeplaggene i butikken er laget av strikkeglade damer i Danmark. Når de gjør ferdig et produkt, skriver de navnet sitt på en liten lapp som legges ved plagget. De fine bildene under har jeg fått låne fra bloggen og nettbutikken.

Jeg kunne brukt en hel formue i denne butikken. Mine klare favoritter er islandsgenseren i brun og hvit, cardigan jakken i både grå og hvit og kjolen i sort og beige.
2 kommentarer:

  1. Er så enig ! Har vært på den siden mange ganger og har lyst på alt ! Spesielt prewalker skoene fra Petit Nord ! Men de blir ganske dyre med frakt på 150 kr og toll og avgifter dessverre....

    Cathrine

    SvarSlett
  2. Det er ikke toll på klær fra DK, men som på alle varer må man betale merverdiavgift/moms på alle varer om de kommer fra her eller der. Om du bestiller fra DK så skal de trekke fra dansk moms også legges norsk moms på ved innføring til Norge. Dette tar ofte speditør et gebyr for. Dette gjelder også alle butikkene som importerer varer fra utlandet.

    SvarSlett