1.23.2014

Jenta som vil gjøre alt selv.

Det ble et litt kunstnerisk innlegg i kveld. Det er ikke ofte at man har et slikt lys som dette å leke seg med! Det er egentlig ganske urettferdig for oss her nord. Vi har flere mørke stunder enn lyse. Ikke bare gjør det noe med humøret og overskuddet. Det gjør det svært så vanskelig å ta gode bilder!

Vi er så heldige å ha fått en ny rillejakke i nydelig dus blå farge. Denne gangen er det moren til svigerinnen min som har strikket! Utrolig snilt av henne!

Jeg var en tur innom H&M forrige uke og fikk den prikkete toppen på salg. Shortsen har jeg sydd selv, og du finner den bland annet i et innlegg fra i sommer HER.

De røde skoene (som er på salg for tiden) fra Lacoquetakids er en favoritt, og ikke minst Hannahs favoritt.  Hun skal selvfølgelig ta dem på helt alene, som med alt annet for tiden. Det lyder stadig.. Nei, mamma, Hannah gjøre selv, vekk mamma.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina skor! Hur är dom i storleken?

    SvarSlett
  2. Hei Maria! Skoene er helt normale i str og sitter godt på foten. Hannahs e litt store, så jeg har laget et ekstra hull i remen, og da er de tipp topp! :)

    SvarSlett