2.17.2014

Et perfekt liten jente antrekk


Det er alltid like spennende å fly med et lite barn. Sist vi var på sydenferie var Hannah bare 8 måneder gammel. Den gange ammet jeg, men på tross av mine beste forsøk til å få jenta til å suge, fikk hun vondt i ørene.

Dette er et skrekk senario spør du meg! Der sitter en lenket fast og ungen skriker febrilsk, mens det er lite å gjøre for å stoppe det. I forkant av hjemturen den gang gjorde jeg derfor grundig research for å unngå en gjentakelse. Det ble da innkjøpt saltvanns nesespray, ørepropper, samt medbrakt flaske og morsmelkerstatning. Jeg vet ikke helt hva som gjorde utslaget, men hjemturen gikk bedre!

Jeg var allikevel ganske nervøs også denne gang. Nesesprayen og øreproppene var med i håndbagasjen, men flasken og morsmelkerstatningen hadde Hannah vokst fra for lengst.

Heldigvis gikk det fint!

På bildene har Hannah på seg hva jeg syndes er det perfekte sommerantrekket til jenta! Kysen med blonder ble handlet på Etsy i fjor (her). Har sitt at både gullkorn design og La carrousel har en lignende denne sommeren.

Blusen er handlet på Ebay (her). Jeg har tatt meg friheten til å gjøre noen små forandringer på den. Og hvorfor bruke den rett veg, når en kan ta den på bak frem.

Shortsen er kjøpt på salg hos H&M. Mitt tips denne våren er bloomers. De kommer i mange varianter og jeg elsker det! Blondesokkene er fra Next (her) og de supersøte sandalene fra Zara (her).  

1 kommentar:

  1. Så nydelig antrekk <3 Har lagt min elsk på bloomers selv, er både supersøtt og praktisk :)

    SvarSlett