3.10.2014

Poppy Rose ss14


Poppy Rose ss 14 nærmer seg og mens vi venter bruker vi flittig de klærne vi allerde har av merket.

Buksedressen fra forrige kolleksjon er lett og luftig og blir lett over i sommergarderoben. Denne og kysa i samme print er en av våre favoritter. Det er enda noen igjen av dem på salg hos Min Lille Skatt.

Kysa Hannah har å seg på bildet er kjøpt på Etsy (her).Våres liberty print er i en blanding av pasteller og lysere toner, men stadig like fine. Det er ingenting såom er finere sammen med strikkeklær en søte blomster fra London. Jeg klør i fingrene etter å strikke noe i matchende farger.
3 kommentarer:

 1. Hei

  Tusen takk for utrolig flotte bilder og masse inspirasjon - og gode tips!!! En kjempefin blogg for oss som er litt over middels interressert i barneklær ;) Og bildene dine er det "dånefaktor" over - SÅ vakre!!!!
  Jeg lurer på om jeg kan få spørre deg om noe? De Mary Jane skoene fra LaCoqueta - hvordan er de i passformen? Er de smale, normale osv? Jeg har så lys på et par til min datter ;)
  Jeg ønsker deg en strålende dag!!!

  Mvh Anita Olausen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anita. Tusen takk for fine ord. Gøy at du blir inspirert!! Skoene her en super passform. De sitter godt på foten, men reimen over kunne hatt et par ekstra hull. Jeg lagde det selv! Er virkelig fornøyd med skoene og anbefaler dem på det varmeste! Hannah er også svært glad i dem!

   Slett
  2. Tusen takk for svar :) God helg :)

   Slett