5.05.2014

Atter en gang hjemmestrikket

Første regndag på lenge har vest, etter en god forsmak på sommer de siste ukene. Hva er nå bedre enn se de søte små utforske i hagen med herlig hjemmestrikkede klær på. 

I det siste har ungene begynt å leke litt sammen. Når Jonas får styre lillesøster som han vil, blir det søt musikk. Det varmer mammahjertet å se dem sammen slik.

Hannah har på seg 70 talls jakken fra Den storegutte  strikkeboken, playsuit fra Ministrikk og lue etter mønster fra Dover and Madden

Jonas har genser fra Marmar, strikket vest i ull bomull, lue etter oppskrift fra den store gutte strikkeboka.

Sammen med finværet har Hannah også tjuvstartet bruken av sommerens sandaler . Det er bare en liten stund nå før de skal ut på tur for alvor! Da setter de Spania under sine såler. Disse har jeg store planer for.


Til slutt vinneren av forrige ukes giveaway! Jeg vil gratulere instagrameren @anikell . Hun vinner nydelige Kayla dress fra Livly Stockholm!

5 kommentarer:

 1. Kjempefine. Holder på med lekebuksa fra ministrikk til gutten på to og liker tanken på at lillesøster kan bruke den etter ham.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk nullfiresyvni. Ja, nydelig den playsuiten!!:) gøy når et strikket plagg kan brukes av mere enn en!

   Slett
 2. Flotte barn du har og fine klær . Syns du har veldig mye fine strikkeklær til dem ! Er det du som strikker ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Ullnøstene. Jeg strikker noe selv, men det meste er strikket av min superflinke og snille svigermor!

   Slett
 3. Hvilket garn er den stripete jakka strikka i? Utrolig fin!

  SvarSlett