5.20.2014

En ganske så perfekt dag!

Vi har vært på åpen bondegård! I nydelig sommervær fikk barna luftet i lette klær seg sitt vårens ferskinger i fjøset. Dette ble en eventyrferd de sent vil glemme. Vi avsluttet turen med traktor kjøring og grilling av pølser i strandkanten. Det var rett og slett en perfekt dag for store og små.

Åpen bondegård arrangeres de fleste plasser. Her i Haugesund var det turistforeningen som stod bak. Jeg vil anbefale dere å sjekke ut tilbudet der du bor.

Jonas hadde på seg grå bukser fra Gro company, (like blå hos Min lille skatt her) grå t-skjorte fra Zara, brunt sjal rundt halsen og sko fra Vans. Hannah hadde på seg playsuit fra Ministrikk.no, prikket bluse, knestrømper og brune Converse.

Så til dagens høydepunkt, vinneren av gavekort på 600 kr (på ordinære varer) fra Min lille skatt! Gratulerer så mye til Kathrine! Hennes favorittplagg var en nydelig kjole fra Marmar. Du blir kontaktet via mail. 

Tusen takk til alle som deltok! Gøy å se at det ble så mange. 


Som en trøstepremie kan jeg glede dere med at Minlille skatt feirer finværet med 20 % på nesten alle varer fra i morgen 21/5-14 og til og med 25/5-14 . Da får dere en gylden mulighet til en god Deal på vårnyhetene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar