7.11.2013

BØKER TIL EN 3 ÅRING

Typisk!
Første dag med ferie og jeg har en febersyk gutt her hjemme. Heldigvis er det enda noen dager til vi skal på tur!
 
Jeg har lenge tenkt å lage et innlegg om favorittbøkene til Jonas. Vi koser oss og leser før han legger seg hver kveld. Det har blitt endel bøker  i bokhylla etter hvert. Og det er ikke tvil om at noen leses oftere enn andre!

En god barnebok kan være den perfekte gave. Enten det er dåpsgave, julegave eller bursdagspresang!

Favoritten til Jonas den siste tida er Den store Lillesøster boka. Han pleier å velge historie ved å peke på de forskjellige bildene på forsiden! Lillesøster historiene er skrevet på en utrolig koselig og barnevennlig måte! De er lette og lese og en kjenner seg godt igjen!
 

 
 
Videre er Hurra for Karsten og Petra en klar nummer to! Dette er ei samlebok med fem forskjellige historier. Vi har mange Karsten og Petra bøker, og Jonas favoritthistorie er uten tvil Karsten og Petra kjører brannbil!
 
 
 
Ellers er Jonas som de fleste andre 3-4 åringer glad i Kaptein Sabeltann. Vi har lånt mange forskjellige Kaptein Sabeltann bøker fra biblioteket, og aller er like populære! 
 
 


 
På ønskelista vår står denne Lillesøster samlingen! Siden det er ei lita lillesøster her i huset, regner jeg med at også hun vil ha like stor glede av bøkene om ikke alt for lenge!

 
Til slutt vil jeg komme med et tips til alle som skal på tur!

Både Karsten og Petra, Lillesøster bøkene og mange andre bøker er å få som App. En kan velge om du vil ha den lest opp, eller om du vil lese selv. Bøkene koster fra 40-50 kr. De er fine til flyturen, fergekøen, eller hvis en vil en vil ha med noe å lese på sengekanten!

Under ser du hvordan appen ser ut. Søk bare på bokens navn i App store, eks: lillesøster, og det kommer mange forskjellige bøker opp.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar