9.04.2013

Høstens barnestrikk!


Strikkeklær er i vinden som aldri før! Dette passer meg utmerket, siden jeg ikke kan få nok av det. Jeg er i gang og samle opp til høsten og vinteren. Det har allerede kommet en god stabel i skapet.

Når jeg titter rundtom, er det mange fine strikkede plagg å få tak i. Det som er trist, er at et flertall av dem er laget i akryl. Ull er gull for min del, og jeg blir stadig skuffet når jeg ser på materiale sammensetningen på et plagg jeg liker.

Mitt råd er derfor å strikke selv, eller få noen til å strikke for deg! Plaggene blir mye mer unike og du velger akkurat hva de skal bestå av. Sjekk ut Den store guttestrikkeboka av Charlott Pedersen! Denne har utrolig mange fine oppskrifter og er full av inspirasjon! Den er blant annet å få kjøpt hos Min lille skatt.

Under kan du se min lille guttejente i strikket seleshorts og kyse! Blusen har jeg sydd selv og strømpebuksene er fra Next. Disse kan du også se i innlegget Tips til barnehagestart.

Hannah som har vært syk siden lørdag, fikk litt ekstra "kjærlighet"da vi tok bilder i dag.. En bestikkelse må til i ny og ne! Jeg håper virkelig at neste natt blir bedre enn den som var. For med ny jobb, dårlige netter og lenge inne dager, er energilageret godt i bunn! Jeg satser på at vi er tilbake i den normale hverdagen i morgen.


 
 

 

3 kommentarer:

 1. Superflinke Silje!
  Det antrekket er helt nydelig.
  Buksen kan man fint bruke til gutt også- ble inspirert jeg nå =) Riktig god bedring til den lille hjerteknuseren.

  SvarSlett
 2. Takk for det Marianne. Ja, de strikkeshortsene er til å spise opp! Du må få deg noen slike! :)

  SvarSlett
 3. Du er helt super på å lage de fineste antrekk til barn, og jeg får så masse inspirsajon fra onstagramkontoen din.,,, :-) Oppdaget dette innlegget her idag, og her har Hannah på seg en slik posebukse jeg er på jakt etter... Kan jeg spørre hvor oppskriften er fra? :-) Hilsen byiaa (instagram)

  SvarSlett