9.29.2013

Tilbud på klær fra Gro Company
Alle snakker om Gro Company. Merket har vært lenge i Norge, men det er ikke før nå det har blitt mere allmenn kjent. Klærne fra Gro er kjent for å være litt annerledes i snitt og detaljer. Årets høstkolleksjon er svært bra og absolutt verdt å ta en titt på!

Navnet Gro har sammenheng med det engelske ordet Grow. Det er altså ikke navnet til designeren, som er Annette Nordrup, men tanken om å lage klær til barn som vokser som ligger bak.

Jeg har allerede 4 plagg fra aw13 kolleksjonen og jeg ser ikke bort i fra at det kan bli mere. Det vil derfor dukke opp flere innlegg med disse i tiden fremover. Du kan se Jonas i bukse fra Gro Company i innlegget Årets bukse.

Vi går en lang vinter i møte og barna trenger gode bukser til å ha under vinterdressen. Når det gjelder bukser til gutt er Gro Company i en liga for seg selv. De oppfyller alle mine kriterier for et godt buksekjøp! Buksene er komfortable, myke og ikke minst utrolig fine å se til. Det høres enkelt ut, men det er faktisk svært sjeldent en finner bukser som det til gutt.

Liker du Gro klær har du en gylden mulighet til å gjøre et kupp hos nettbutikken Min lille skatt.

Der er det 20 % på alle Gro varer fra i dag 29/9 -13 til onsdag 2/9-13.

 


 
 


Til slutt, Gro har også mye fint til jenter!
Den mint grønne buksa i velour er en stor favoritt hos oss! Forhåpentlig dukker det opp et innlegg av Hannah i den i løpet av morgendagen!  Ta også en titt på den grå skjørtet. Det hadde klart vært i vårt skap, om det ikke hadde vært for stort!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar