9.30.2013

Fineste barnehage antrekket til jenta!


Jeg skrev i går at jeg ville forsøke å ta noen bilder av Hannah i vår nye Mint fargede bukse fra Gro Company. Denne er en klar høst favoritt bland jentebukser. Du kan både bruke den som bukse, men også som tights under tunika.

Jeg kjøpte "ballen" Hannah leker med på bildene i da vi var i Amsterdam i april. Den var en av flere ting som skulle pryde barnerommet. Da jeg kjøpte den trodde jeg det var en slik trekkspill ball som omtrent lager seg selv. Det var disse jeg hadde sitt på i butikken, og jeg ble derfor litt overasket da jeg måtte dra ut ett og ett papirlag for å frem formen. Skuffelsen ble komplett da jeg klarte å rive den i stykker. Jeg mistet da piffen med pynteprosjektet og la den fint til siden.

I dag fikk den endelig et bruksområde da jeg måtte finne på noe for å få ei forkjølet og småsyk (heldigvis på bedringens veg) jente til å posere. Heldigvis var den spennende nok.

Jeg liker fargen mint! Grønn er en av de sterke fargene fremover og kan matches med mye mer enn vi tror. Du kan lage et antrekk som under, klassisk og med lite kontraster. Eller bruke brun, sort, blå, rød eller burgunder og lage et fint fargespill! Mitt ene strikkeprosjekt, som er en hvit fluffy jakke vil være perfekt til denne buksa!

Vesten er strikket av bestemor for en stund tilbake og skal brukes godt igjennom vinteren. Under vesten den fineste basis ulla til jenter, nemlig Janus blonde ull!

Det er enda mulighet å få buksa med 20 % rabatt hos Min Lille Skatt. Buksa er også å få til større jenter og i en nydelig brun/burgunder variant. 

 

 


 

3 kommentarer:

 1. For en herlig farge! Nydelig er hun <3

  SvarSlett
 2. Nydelig jente i nydelig farge <3
  De haremsbuksene fra GRO er også vår barnehagefavoritt og selvsagt på så fort de er ute av vask =)

  SvarSlett
 3. For en nydelig vest!! Har du oppskriften på den? Mye flott inspirasjon her:)
  Hilsen Monica Årdal

  SvarSlett