10.03.2013

Vi var med på Memini show.
Tirsdag som var fikk Jonas og Hannah prøve seg som modeller, og viste frem fine klær fra  meminis  høstkolleksjon.

Jonas var i kjempeform og klarte seg veldig bra. Han fikk først på seg Ullundertøyet woolba, som er det mykeste ullundertøyet jeg noen gang har tatt i! Etterpå fikk han få seg et nydelig festantrekk, som det beklagelig ikke er bilde av. Heldigvis kommer det en film!

Den største utfordringen for Jonas var all ventinga. spesielt siden han var litt bak i køen for å komme på catwalken. da vi snakket om showet etterpå fortalte Jonas at han ikke helt skjønte ikke helt poenget med å skifte klær, men ville gjerne gå modell igjen.

Hannah derimot er ikke helt seg selv om dagen. Vi trodde hun var bedre av forkjølelsen, men tydeligvis tok vi feil! I tillegg har den lille frøkna kommet i noe som kan minne om en tidlig trass alder! Jenta er bestemt! Får hun det ikke som hun vil, da blir det spetakkel!

Vi fant fort ut at vi bare skulle prøve å la henne gå en gang. På seg fikk hun den yndigste gullkjolen og var ganske klar i det hun skulle gå ut. Og det hadde kanskje gått, hadde det ikke vært for at hun så sin kjære bestemor og heller ville til henne!  det ble til at designeren selv, Kristine Vikse, bar henn bort i bestemors armer!

Heldigvis er den nydelige kjølen foreviget på henne i Memini katalogen! Det er stor sannsynlighet for at dette blir vår julekjole i år!

Det var i en slike sitasjon jeg burde hatt kameraet klart og knipset. Stressa mor som jeg er til tider, hadde jeg nok med å passe på en halv fornøyd men allikevel svært aktiv 1 åring. Jeg er derfor heldig og har fått låne de fleste bildene som er tatt av Grethe Nygaard.

Først ser du Jonas bak scenen, han er bare litt utålmodig..... 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar