4.18.2014

Min lille påskekylling

En liten påskestatus Vestfra. 

Her har har jeg funnet frem påske egget, jeg koser meg i godt selskap og stikkepinnene min går. Humøret er på topp og energien kommer snikende tilbake.

 I tillegg lover værmeldingene godt. Det ville være helt fantastisk om dette stemmer, og i så tilfelle skal vi ut på tur. 

Jeg har funnet frem bæreselen til Hannah slik at små trette ben ikke skal sette noe stopper for oss. Det blir tremos med kakao og pølser og kamera rundt halsen!

Tida går fort, og det er nå ca ett år siden hadde jeg mitt første "offentlige" innlegg her i bloggen. Det var påske og Hannah var "påskekylling" kledd i fine Memini klær.

Hannah lager påskestemning i år som i fjor, da med vår favoritt Memini jakke på ( kan kjøpes her og eller den vårlige utgaven her) Hannahs buksedress er "one off a kind" kjøpt på Etsy. Ellers måtte påskelua på. Denne er strikket gul Lille lerke, etter oppskrift i Den store Guttestrikkeboka. Antrekket blir sommersligt og fint i gule blondesokker og Mary Jane sko fra Bisgaard.På bildene under har jeg samlet sammen litt "påske strikk". Det gule uferdige er årets påskeinnslag og skaper litt gul høytid følelse i stua. Det skal bli en shorts til Jonas i Pickles summer wool. Dette vil sammen med mine fem andre pågående prosjekt, få den strikkede delen av sommergarderoben til å vokse. Jeg er litt småstresset i strikkeland, siden det ikke er mer enn en god måned til vi reiser til Spania og sommertøyet skal testes. 


2 kommentarer:

  1. Wow, dette var en utrolig fin blogg! Har en gutt på 4 år og ei jente på 16 mnd. Klærne du viser her er rett etter min smak!! Kommer til å følge deg fast fremover:) keep up the good work;) mvh Elisabeth

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det Elisabeth. Gøy at du vil følge!:)

      Slett