7.18.2014

Stor sløyfe på lita jente


Det er nå dessverre slik når en har ferie, at en da først får tid til å gjøre de tingene en ellers ikke kommer over. I den ånden, har jeg brukt de siste dagene til en skikkelig opprydning i hus og bod. 

Vi var ferdig å bygge huset vår for vel 3 år siden. De sier hvis at de skal syv år til før alt er ferdig. Så det er nok ikke siste ferie som går opp i slikt.

Da vi var på Gran Canaria besøkte vi den koselige byen Mogan. Vi tok den lokal båten som går en gang i timen fra byene i Puerto Rico området. Det var en god opplevelse å komme bort fra feriebebyggelse til en by med sjel.

Jonas hadde på seg bukse fra Alba Baby. Denne er vår store favoritt og etter hva jeg ser helt utsolgt rundt om. Vi får håpe Alba Baby kommer med en lignende modell til høsten. Trøya er strikket etter mønster i strikk til smårollinger, sjalet er fra Zara og skoene er Converse.

Hannah har på seg en vintage heklet kjole, bloomer fra Marmar og matchende sløyfe fra Min lille skatt. Blå blondestrømper og hvite sko som nå er på salg fra Little Mary 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar